• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:

I april var der oprør mod Super League-klubberne. Efter transfervinduet får man tanken, at klubberne har lullet os i søvn med spændende transfers og velplanlagt PR.

Af troelsb

Torsdag aften sagde FC Barcelona farvel til Lionel Messi med henvisning til La Liga-regler, der forhindrer en ny kontrakt. Dermed blev Messi del af en brutal magtkamp om retten til at styre fodboldspillet på globalt plan.

Af troelsb

Tipsbladets chefredaktør er temmelig træt af, hvordan en samlet fodboldverden hyler op over Eden Hazards smil og kram med gamle Chelsea-holdkammerater, men Florentino Pérez og Roman Abramovitj er fredede.

Af troelsb

En europæisk Super League vil få store konsekvenser for de nationale ligaer - også den danske Superliga. 12 af verdens største klubber forsøger igen at skabe en lukket liga. Hvad sker der, hvis de har set rigtigt, og både fans, tv og sponsorer vil betale endnu flere milliarder for den turnering end for Champions League, Superligaen og landsholdsfodbold?

Af troelsb

Projekt Haaland begyndte rundrejsen i Spanien, men to af de bedste bud på en aftager finder vi efter chefredaktør Troels Bager Thøgersens mening i Premier League.

Af troelsb

Jeg burde ignorere Globe Soccer Awards i Dubai, men når vi er efter FCK, Brøndby og FCM for træningslejre i landet, kan det creepy prisshow ikke få lov at stå uimodsagt, som det gør så mange steder i verden.

Af troelsb

Ibrahimovic og Bale skulle styre deres egne SoMe-konti i stedet for at lade deres agenter skrive propaganda om EA Sports som del af et magtspil om strammere agentregler.

Af troelsb

Flere ting skal falde på plads, hvis det danske landshold skal stå stærkt frem mod sommerens EM-slutrunde

Af troelsb

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen reflekterer i sin leder over den kaotiske situation i Barcelona.

Af troelsb

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, reflekterer i denne leder over Manchester Uniteds stilfærdige transfervindue.

Af troelsb

Pages