• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

19-årig norsk hattrickhelt: Fedt, hvis vi kunne blive det nye Ajax

Foto: Getty Images

RB Salzburg meldte sig på Champions League-scenen med et 6-2-sejr over Genk. Hattrickhelten Erling Braut Håland håber at kunne gentage Ajax’ bedrift fra foråret.

Af degn

Den 19-årige normand Erling Braut Håland er på alle fodboldinteresseredes læber efter RB Salzburgs imponerende 6-2-sejr over Genk i Champions League tirsdag aften.

Håland scorede hattrick alene i løbet af første halvleg som den første Champions League-debutant nogensinde.

- Nu skal vi først og fremmest fokusere på den næste kamp mod LASK i ligaen. Derefter kan vi langsomt tænke på Liverpool, sagde Håland efter kampen til Viasport Fotboll.

Nu har Håland og co. smag på mere.

- Men alt er muligt. Vi så det sidste år med Ajax. Det ville være fedt at være det nye Ajax. Men vi ved, at der er gode hold i gruppen. Alt er muligt, sagde Håland.

Den 19-årige nordmand har nu scoret 17 mål i ni kampe i alle turneringer i denne sæson. Han skiftede i januar fra Molde til RB Salzburg.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...