• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

19-årige nordmand laver hattrick på en halvleg i Champions League-debut

Foto: Getty Images

Den blot 19-årige Erling Braut Håland har været her, der og alle vegne i første halvleg af kampen mellem RB Salzburg og Genk og krydret præstationen med et hattrick.

Af tipsbladet.dk

Der det seneste år har været megen hype om den blot 19-årige norske angriber Erling Braut Håland, der bragede igennem for Molde i sidste sæson og denne sæson er startet ud som lyn og torden i RB Salzburg. Tilsyneladende har det kun været opvarmning.

Her til aften startede Håland således inde i sin Champions League-debut for RB Salzburg mod Genk. En kamp, som Salzburg fører hele 5-1 ved pausen og med tre af målene signeret af Håland.

Det er første gang en spiller scorer et hattrick på en halvleg i sin Champions League-debut. Wayne Rooney scorede tre mål, da han for første gang optrådte i Champions League i 2004, men da skulle englænderen bruge hele kampen på at gøre det.

Håland har allerede scoret 11 mål i syv kampe i den østrigske Bundesliga i denne sæson. Champions League-hattrick er hans fjerde hattrick i indeværende sæson.

Ramus Nissen startede kampen på højrebacken for RB Salzburg, mens Joakim Mæhle indtog Genks højreback fra start.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...