• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Åben for exit: Guardiola svarer utilfreds stjerne

Foto: Getty Images

Pep Guardiola reagerer nu på Raheem Sterlings kommentar om, at han er åben for et skifte væk fra Manchester City.

Af tipsbladet.dk

Det er ikke alle spillere, der er lige glade for at være i Manchester City i øjeblikket.

Raheem Sterling udtalte således torsdag aften til Financial Times, at han på nuværende tidspunkt er åben for et skifte væk fra de forsvarende engelske mestre. I øjeblikket er han da heller ikke en fast del af startopstillingen og må ofte nøjes med indhop.

Nu svarer manager Pep Guardiola så stjernen og opfordrer ham til at bevise sig på banen.

- Raheem er vores spiller, forhåbentlig vil han fortsat være en utrolig vigtig spiller for os. Jeg ved ikke, om han vil have mere spilletid som Riyad Mahrez, der ikke spiller og ikke klager, og João Cancelo, der heller ikke spiller og ikke klager.

- Nogle spillere klager, fordi de vil spille hele tiden. Jeg kan ikke love dem noget. Jeg har talt med dem mange gange om det - jeg kan ikke sikre, hvor mange minutter de spiller. De skal altid tale på banen. Ikke kun Raheem, men dem alle. De ved, at de skal spille minutter. Jeg er ikke en fyr, der kun bruger 11 spillere - alle er involveret, siger Pep Guardiola ifølge The Guardian.

Samtidig erklærede Pep Guardiola, at Raheem Sterling da også kan smutte, hvis han helst vil væk.

- Det, jeg ønsker fra Raheem og alle her, er, at de skal være tilfredse med at være her og glade for at være i denne klub. Hvis det ikke er tilfældet, kan de frit træffe den bedste beslutning for dem selv og deres familie. Ikke bare Raheem. De vil alle spille hver kamp, ​​men jeg kan ikke love noget. De skal forbedre sig ved hver træning og være der på banen og prøve at være lykkelige der, siger Guardiola.

Raheem Sterling har været i Manchester City siden 2015, hvor han kom fra Liverpool. Han har kontraktudløb i sommeren 2023. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.