• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Åben Messi: På dette tidspunkt vælger jeg min fremtid

Foto: Getty Images

Lionel Messi vil tage sig god til at til beslutte sig om sin fremtid.

Af tipsbladet.dk

Lionel Messi er nu nået dertil, at han med kontraktudløb til sommer nu kan tage imod kontrakttilbud fra andre klubber, da der nu er under et halvt år tilbage af aftalen med FC Barcelona.

Spekulationerne er derfor store, og de bliver ikke mindre efter det seneste interview, som den argentinske stjernespiller har givet til Jordi Evole på den spanske tv-kanal LaSexta, hvor de kommer ind på klubbens tilstand og det forestående præsidentvalg.

- Det bliver ikke nemt at vende det her rundt, men jeg håber, at hvem end der vinder, at man får klubben tilbage til der, hvor den hører til. Vi ved, at klubben er i virkelig dårlig tilstand, og det bliver svært at få det hele tilbage, som det var. Derfor bliver det også svært at hente spillere, når der ikke er nogen penge, siger han og fortsætter:

Læs også:Foran Griezmann og Pjanic: Braithwaite er foretrukket i Barcelona

- Jeg vidste, at denne sæson bliver overgangssæson med unge og nye folk, og jeg har sagt - som jeg altid har sagt - at jeg vil kæmpe med om titler og kæmpe om at vinde Champions League og ligaen, lyder det fra Lionel Messi.

Endvidere peger han på, at det var en svær beslutning for ham at blive i den catalanske storklub i det seneste transfervindue, men at han følte, at det var det rigtige for ham og alle andre.

Senest har klubber som Manchester City været inde i billedet som et bud på en ny klub for Messi, men hidtil er der ikke noget på plads, fastslår han selv.

Læs også:Brandvarm Luis Suarez tangerer målrekord i Atletico Madrid

- Jeg har ikke min fremtid klar, og jeg kommer til at vente til slutningen af sæsonen. Jeg ved ikke, hvorvidt jeg bliver eller skifter - og jeg vil gøre det på den bedste måde.

Lionel Messi har spillet hele sin karriere i Barcelona.

Læs også:Præsident-kandidat i Barcelona: Kan ringe til agent og få stjerne

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Wijnaldums valg - Liverpool eller Barcelona?

Læs også:Barcelona-stjerne skal opereres for meniskskade

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...