• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tilbyder sig selv til Barca: De skal bare ringe

Foto: Getty Images

FC Barcelona-legenden er klar på at tage en tørn mere i klubben.

Af tipsbladet.dk

Fra 2008 til 2016 var han en af de helt store profiler i FC Barcelona, og selvom han er blevet 38 år, føler Dani Alves stadig, at han kan bidrage i den spanske storklub.

I øjeblikket står den brasilianske højre back uden kontrakt, efter at han i september ophævede med Sao Paulo i hjemlandet. Det skyldtes manglende løn samt uenigheder om imagerettigheder, lød det.

Og Dani Alves åbner nu for, at han kan vende tilbage til FC Barcelona.

- Hvis Barca mener, de har brug for mig, skal de bare ringe til mig. Jeg tror stadig, at jeg kan bidrage overalt, men mere i Barca på grund af antallet af unge, de har nu, siger Dani Alves til SPORT.

I FC Barcelona er Joan Laporta også vendt tilbage som præsident, og det var manden, der i sin tid hentede Dani Alves til klubben. Det er slet ikke dårligt nyt, mener brasilianeren. 

- Jeg er så glad for, at han er ved roret igen. De efterlod ham et problem, men hvis der er nogen, der kan løse det, er det Joan. Han har allerede gjort det ved andre lejligheder, men nu har de sat overliggeren lidt højere for ham. Det er også en udfordring for ham at få Barca tilbage til det sted, de hører til. Det er en overgangsfase med vanskeligheder, og det skal gøres meget klart. Og Barça vender tilbage ... det kan vare et halvt år, tre måneder eller et år, men de vender tilbage, fordi de altid er vendt tilbage, siger Dani Alves.

38-årige Dani Alves nåede næsten 400 kampe for klubben og leverede mere end 100 assister. Han har siden spillet for Juventus, PSG og Sao Paulo.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.