• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

AC Milan med endnu en transfer: Sender angriber til Serie A-klub

Foto: Getty Images

Fabio Borini forlader AC Milan til Serie A-konkurrenterne Hellas Verona.

Af tipsbladet.dk

AC Milan har haft travlt i januar, hvor de har kunnet præsentere svenske Zlatan Ibrahimovic, danske Simon Kjær og bosniske Asmir Begovic.

Efter de mange tilgange skal der dog også luges ud i truppen, og efter at de mandag aften sendte reservekeeper Pepe Reina til Aston Villa, har de nu sagt farvel til endnu en spiller.

Læs også:Simon Kjær om holdkammeraten Zlatan: Han er stadig voldsom

Angriberen Fabio Borini forlader således Rossoneri til fordel for Hellas Verona, hvor han skal spille i i resten af den indeværende sæson. Det bekræfter begge klubber.

Hellas Verona er aktuelt nummer ti i Serie A, mens AC Milan er nummer ni. De er á point, men Verona har til gengæld spillet en kamp færre end AC Milan.  

Læs også:Officielt: Tidligere Chelsea-målmand får lejeaftale med AC Milan

Fabio Borini, 28 år, har spillet i AC Milan siden 2017, og han står noteret for 75 kampe for klubben. I denne sæson er det imidlertid blot blevet til to kampe, og han har ikke været i aktion siden august.

Tidligere har han optrådt for Chelsea, Swansea, Parma, Roma, Liverpool og Sunderland, mens han også har spillet en ladndskamp for Italien. 

Læs også:Det hele er faldet på plads: Simon Kjær rykker til AC Milan

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...