• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Advarer City: Kan ende som United efter Ferguson

Foto: Getty Images

Preben Elkjær mener, at Pep Guardiolas betydning for Manchester City er til at få øje på.

Af tipsbladet.dk

Manchester City har med Pep Guardiola taget mange titler, og selvom Champions League-trofæet stadig mangler i pokalskabet, så han har gjort et godt stykke arbejde med Premier Leagues førerhold.

For den danske landsholdslegende Preben Elkjær er der ingen tvivl om, at den catalanske City-manager er en stor del af årsagen for deres succes. Det fortæller han på TV3+ i optakten til kampen mellem City og PSG.

- Han har et meget tydeligt aftryk. Alle kan se, at det er hans fodboldhold, og det er det, vi allesammen godt kan lide. De spiller offensivt fodbold, og ikke alene vinder de, de gør det også på en utrolig flot måde. Så længe han er der, så vil jeg tro, at de bliver ved med at - ikke vinde hele tiden - men vinde det, de skal, fastslår eksperten.

Hos Citys lokalrivaler fra Manchester United oplevede de også at have en stor træner i front for klubben i form af Ferguson, hvorefter man ikke har vundet et mesterskab siden han forlod klubben. Her mener Elkjær også, at det kan blive virkeligheden for City, som har en aftale med Guardiola frem til 2023.

- Faren er jo altid, når man på et tidspunkt skifter. Vi så det i Manchester United da Alex Ferguson stoppede. Altså, hvis man ikke rammer helt rigtigt med dén nye træner, som skal overtage som manager, så kan det gå grueligt galt. For dem er det jo fantastisk, at de har ham til 2023, siger Elkjær.

Pep Guardiola har i løbet af sin trænerkarriere været forbi både Barcelona og Bayern München, inden han tog turen til Manchester City i 2016.

Hos Manchester City er man desuden også meget gode til at bruge mange penge. Se mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...