• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Afviser bud på 580 millioner fra Manchester United

Foto: Getty Images

Manchester United har budt et stort millionbeløb på den engelske stjerne. Og de har fået nej.

Af tipsbladet.dk

Manchester United har været sat i forbindelse med offensivstjernen Jadon Sancho fra Borussia Dortmund længe, men De Røde Djævles jagt på den unge englænder har lidt et knæk.

Ifølge flere medier har Borussia Dortmund nemlig takket nej til Manchester Uniteds bud på Jadon Sancho på 67 millioner pund, svarende til godt 580 millioner kroner. Det skriver flere engelske medier, heriblandt The Guardian og Goal.

Dortmund har efter sigende ingen intentioner om at sænke prisen på Sancho, og de kræver angiveligt hele 675 millioner kroner. Det er næsten 100 millioner mere, end hvad Manchester United har budt.

Torsdag forlød det ellers også fra blandt andre tyske Bild, at Manchester United er enige med den 21-årige engelske landsholdsspiller om en kontrakt. Ifølge The Guardian er de enige om en femårig aftale, som vil sikre Jadon Sancho en ugeløn på godt tre millioner kroner.

I de seneste sæsoner har englænderen, der har en fortid i Manchester Citys ungdomsafdeling, været en af Bundesligaens største stjerner.

Trods sine kun 21 år står Jadon Sancho noteret for 50 kasser og 64 oplæg på 137 kampe for Borussia Dortmund, som han kom til fra Manchester City inden 2017/18-sæsonen.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...