• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Afviser racismeanklager: Er blevet et mediecirkus

Foto: Getty Images

Juan Cala fra Cadiz hævder, at han ikke har opført sig racistisk i søndagens kamp mod Valencia.

Af tipsbladet.dk

Cadiz-stopperen Juan Cala afviser på det kraftigste, at han skulle have opført sig racistisk over for Valencia-spilleren Mouctar Diakhaby i løbet af søndagens La Liga-kamp.

Cala, som scorede til 1-0 i 2-1-sejren, siger på et virtuelt pressemøde tirsdag ifølge Reuters, at han er blevet fanget i "et mediecirkus" og "en offentlig gabestok".

Valencia-spillerne forlod banen, efter at Diakhaby havde været oppe at toppes med Cala i første halvleg. Diakhaby fortalte dommeren, at han var blevet udsat for racisme.

Det endte med, at Valencia-spillerne returnerede til banen og spillede kampen til ende. Det skete ifølge spillerne, fordi dommeren truede med en pointstraf.

Diakhaby bad om at blive udskiftet, men accepterede, at kampen blev spillet færdig.

Franskmanden sagde tirsdag i en video på Twitter, at han var blevet såret, og han håbede, at La Liga ville straffe Cala. La Liga sagde mandag, at der vil blive kigget på sagen.

Cala bedyrede på tirsdagens pressemøde, at han ikke har gjort noget racistisk, men kun har sagt "lad mig være i fred" efter en duel om bolden.

- Hvad, der er sket, er et mediecirkus og en offentlig gabestok, siger 31-årige Cala.

- Det havde været bedre, hvis mig og Diakhaby kunne mødes i et rum og forklare, hvad der var sket. I stedet er det blevet til et cirkus. Jeg blev dømt, inden kampen var slut, mener han.

Cala hæfter sig ved, at der ikke er beviser i form af lydoptagelser i forbindelse med episoden.

- Vi har spillet på stadioner uden fans i over et år. Der er 20-25 kameraer og en masse mikrofoner, og ingen hørte det.

- Så hav i det mindste noget tvivl om, hvad der skete, appellerer Cala.

/ritzau/

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...