• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Agent afslører: Derfor forlod Laudrup Barcelona

Foto: Getty Images

Michael Laudrup er en af de få, der har taget den kontroversielle tur fra Barcelona til Real Madrid, nu fortæller hans agent Bayram Tutumlu, hvad der skete.

Af tipsbladet.dk

Det vakte løftede øjenbryn, da Michael Laudrup tilbage i 90'erne brød med FC Barcelona for i stedet at tage til ærkerivalerne fra hovedstaden Madrid.

Der har længe været talt om, at den danske teknikker havde oparbejdet et anstrengt forhold til klubbens daværende træner, Johan Cruyff, der er lidt af en legende i klubben.

Dengang var der iskold stemning mellem de to, afslører Bayram Tutumlu i B.T.'s podcast "Transfervinduet".

- Michael udviklede et dårligt forhold til Johan Cruyff, der så sig sur på Laudrup og ikke engang ville hilse på ham.

- Så jeg gik til Real Madrids præsident, Ramon Mendoza. Han skulle på valg, og han kunne kun vinde, hvis han tog en af Barcelonas vigtigste spillere til Real Madrid. Og Barcelonas bedste spiller var Michael Laudrup, fortæller han.

Dengang hed Barcelonas præsident Josep Núñez, og han var ifølge Tutumlu særdeles glad for sin danske spiller, men han turde ikke skille sig af med Johan Cruyff, og så er resten historie.

Real Madrid fik fingrene i Michael Laudrup og vandt efterfølgende det spanske mesterskab og brød Barcelonas dominans i La Liga.

Bayram Tutumlu fortæller også, at forholdet mellem Michael Laudrup og Johan Cruyff blev bedre gennem årene, og i 2012 anbefalede den hollandske legende endda danskeren, da der skulle findes en erstatning for Pep Guardiola på trænerposten.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...