• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Agent tordner mod Braithwaite-rygter

Foto: Getty Images

Martin Braithwaites agent er uforstående over for flere af rygterne om danskerens tid.

Af tipsbladet.dk

Man har dårligt kunnet læse de spanske medier i de forgangne uger uden at læse et rygte om Martin Braithwaites fremtid i FC Barcelona. Nu kommenterer spillerens agent, Hasan Cetinkaya, så på de mange rygter over for B.T. Sport.

Senest har mediet Sport beskrevet, hvordan Martin Braithwaite kan være på vej til Wolverhampton i den engelske Premier League, og at stjerneagenten Jorge Mendes skal være inde over de transferforhandlinger. Jorge Mendes har således særdeles tætte bånd til Wolverhampton.

Det rygte bliver skudt direkte ned af Hasan Cetinkaya.

- Hvorfor skulle Martin Braithwaite skifte til Wolverhampton, og hvorfor skulle en agent, der ingen spillere i Barcelona har, forsøge at få min spiller til Wolverhampton, selvom jeg godt ved, at Jorge Mendes har gode forbindelser til klubber som Wolverhampton? Det er spild af alles tid, siger Martin Braithwaites agent til B.T. Sport og kalder historierne “bullshit” og “falske”.

Den danske landsholdsspiller har spillet godt halvandet år i FC Barcelona med 53 kampe og otte kasser til følge. Han har kontrakt med den spanske storklub i yderligere tre år.

Foruden Wolverhampton er også Brighton & Hove Albion fra Premier League blevet nævnt som en klub, der har et godt øje til Martin Braithwaite. Men på agenten lyder det altså til, at danskeren bliver i det spanske. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...