• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Agent: Willian har fremtiden på plads

Foto: Getty Images

Den nu tidligere Chelsea-stjerne kan snart annoncere, hvor han fortsætter karrieren.

Af tipsbladet.dk

Efter syv år hos Chelsea står Willian i øjeblikket uden kontrakt, men brasilianeren kommer ikke til at stå uden job i lang tid.

Allerede nu har Willian nemlig fremtiden på plads, siger hans agent, Kia Joorabchian, til talkSPORT.

Der var længe snak om, at han kunne fortsætte i Chelsea, men ifølge flere engelske medier var parterne uenige om en eventuelt kontraktforlængelses længde. I stedet har Arsenal på rygtebasis været den klub, Wilian har været sat mest i forbindelse med.

Kia Joorabchian vil ikke afsløre, hvor den 32-årige kantspiller skal spille, men det bliver snart annonceret.

- Han er spiller, der er gratis. Han havde syv fantastiske år hos Chelsea. Han har været under forskellige trænere, og han har vundet flere trofæer. Han havde et fantastisk forhold til Frank Lampard, og han stor respekt for Frank.

- Men som hver cyklus tror jeg, at denne cyklus er kommet til et øjeblik, hvor det er godt at skilles. I øjeblikket, lige nu, kan jeg ikke sige, hvor han skal hen, men vi ved, hvor han tager. Der vil ikke gå lang tid, før vi annoncerer det, siger agenten til talkSPORT.

Willian har tidligere også spillet for ukrainske Shakhtar Donetsk og russiske Anji. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...