• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Agüero skal have tjekket knæet hos specialist i Barcelona

Foto: Getty Images

Der kan måske være en operation på vej for Manchester Citys Sergio Agüero, som måtte udgå med en skade mandag aften.

Af tipsbladet.dk

Manchester City vandt mandag med 5-0 over Burnley, men de måtte også se deres 32-årige angriber Sergio Agüero forlade banen med en knæskade. Det er endnu ikke fastlagt, hvor alvorlig den er, men det finder de snart ud af.

Det melder Manchester City, hvor de oplyser, at Agüero er rejst til Barcelona for at mødes med speciallægen Ramon Cugat for yderligere undersøgelser af det venstre knæ.

Læs også:Kyniske City kørte Burnley over

De første meldinger er dog ikke gode for argentineren, som selv har fortalt om sin scanning tirsdag morgen, hvor de kunne bekræfte, at knæet havde taget skade efter Premier League-opgøret mandag.

I første omgang har der været skriverier om, at han har fået beskadiget sin menisk i det ene knæ så voldsomt, at det vil kræve en operation, hvis det skal blive godt igen. Selv prøver han at se det hele med en positiv tilgang med en besked til sine følgere på Twitter.

Læs også:Avis kårer: De 100 bedste Premier League-spillere nogensinde

- Det er en skam, men jeg er ved godt mod, og jeg er så fokuseret på at vende tilbage så hurtigt som muligt, lyder det fra Sergio Agüero, som muligvis går glip af resten af kampene i både ligaen og FA Cuppen.

Til august skal Manchester City i gang med Champions League, hvor de skal møde Real Madrid i returkampen i ottendedelsfinalen. Den første kamp vandt den engelske klub med 2-1 i Madrid.

Læs også:Ånder Henry i nakken: De Bruyne tæt på at slå Premier League-rekord

Læs også:Agüero hylder van Dijk: Dette kan jeg bedst lide ved ham

Læs også:Chelsea-AC: Her er de tre bedste angribere, jeg har spillet mod

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...