• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ajax holder PSV i kort snor med ny sejr

Med Schöne og Dolberg på banen fra start slog Ajax på en sen scoring Zwolle med 2-1.

Af tipsbladet.dk

Det meste af sæsonen har Ajax haltet efter PSV i toppen af Æresdivisionen, men danskerklubben er kommet tættere på efter jul, og lige nu er forspringet kun på to point. Det er det, fordi Ajax besejrede PEC Zwolle hjemme i Amsterdam på en sen 2-1-scoring.

Både Lasse Schöne og Kasper Dolberg var med fra start, mens Rasmus Nissen Kristensen så hele opgøret fra bænken. Begge danskere blev skiftet ud i anden halvleg uden at gøre det store væsen af sig.

Værterne kom planmæssigt foran efter lidt over en halv times spil, da Dusan Tadic, som spillede en stor kamp i hollændernes Champions League-avancement over Real Madrid, kunne sætte indersiden på et flot indlæg fra Zakaria Labyad.

Gæsterne var dog ikke færdige i opgøret endnu, og holdet, der netop har fået Jaap Stam som træner, bragte balance i regnskabet efter 77 minutter ved Vito van Crooy.

Heldigvis for Ajax formåede de alligevel at vinde kampen. Rutinerede Daley Blind havde sneget sig med op på en dødbold, og den tidligere Manchester United-spiller sneg sig ind til bagerste stolpe, hvorfra han pandede sejrsmålet i nettet.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...