• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ajax-kaptajn om fremtiden: Jeg skal stadig tænke tingene igennem

Ajax-kaptajn om fremtiden: Jeg skal stadig tænke tingene igennem
Foto: Getty Images

På trods af de kraftige Barcelona-rygter er Matthijs de Ligt ikke klar til at sige, hvor han ender.

Af tipsbladet.dk

Matthijs de Ligt og resten af Ajax-mandskabet sikrede sig onsdag det hollandske mesterskab med en sejr over De Graafschap. Det er forventet, at den 19-årige anfører forlader klubben for Barcelona, men efter kampen var hovedpersonen selv ikke klar til at snakke fremtid.

- Det er ikke nu, vi skal snakke om min fremtid, siger han til Fox Sports efter ligatriumfen.

- Jeg ved ikke, om jeg tager med Frenkie de Jong. Jeg skal stadig tænke tingene igennem. Vi ser, hvad der sker. Jeg kan ikke sige noget. Vi får at se mod slutningen af sommeren. Der er ikke noget endnu, fortsætter de Ligt.

Den talentfulde stopper var til gengæld meget villig til at tale om mesterskabet og sæsonen som helhed for det unge Ajax-hold.

- Det har været en fantastisk sæson. Jeg har nydt cuppen, ligaen og Champions League, selvom nederlaget til Tottenham gjorde ondt. Men jeg har været mest glad for vores holdånd, siger den unge anfører.

Selvom Matthijs de Ligt endnu ikke har besluttet sig om sin fremtid, skulle Barcelona være relativt sikre på, at de får held med at hente endnu en profil i den hollandske hovedstad.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...