• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Ajax kun tildelt 833 billetter til kæmpe CL-kamp

Foto: Getty Images

Grundet tidligere uroligheder forsaget af Ajax' fans er klubben kun er blevet tildelt 833 billetter til Champions League gruppe-braget mod Chelsea.

Af daugbjerg

Ajax skal i år forsøge at leve op til den fantastiske præstaion de leverede i sidste års Champions League - men i år er der nye udfordringer.

Under gruppespillet rejser klubben til London, hvor man skal besøge Chelsea, men det bliver uden den normale opbakning fra de ellers trofaste Ajax fans.

Ajax skriver nemlig på sin hjemmeside, at man af de lokale myndigheder blot er blevet tildelt 833 billetter til kampen på grund af "uroligheder med Ajax-fans i Europa generelt og især i Storbritanien.

- Det blev i dag besluttet, at Ajax får tildelt den lavere sektion på Stamford Bridge, hvilket desværre betyder, at kun 833 fans kan få adgang til kampen, skriver Ajax på sin hjemmeside.

Tidligere er Ajax-fans blevet anholdt netop på grund af uro til udebane-kampe. Blandt andet blev hele 54 Ajax-supportere anholdt for våbenbessidelse, da klubben i sidste års Champions League, mødte Juventus på udebane.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...