• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Ajax-profil imponeret af Chelsea: De har en god filosofi

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-spiller Daley Blind er yderst imponeret over Chelsea, mens han ikke er ligeså begejstret for Manchester Uniteds form.

Af risager

Fra 2014 til 2018 stod Daley Blind overfor Chelsea minimum to gange om året i Premier League som Manchester United-spiller, og onsdag møder han igen London-klubben.

Denne gang er han dog iført en Ajax-trøje, mens turneringen hedder Champions League.

I 2018 vendte den nu 29-årige forsvarsspiller nemlig tilbage til barndomsklubben Ajax, men han er ikke stoppet med at følge engelsk fodbold. Og mens han er yderst imponeret over onsdagens modstander, Chelsea, er han ked af Manchester Uniteds præstationer.

Det fortæller han ifølge Goal.

- Selvfølgelig er jeg ikke glad for at se Manchester United, og hvordan de klarer sig i øjeblikket. Jeg er stadig fan af Manchester United, og det er ikke rart at se, siger Daley Blind.

- Chelsea klarer sig godt, og de har en god filosofi med en manager, der ønsker at spille bolden op fra forsvaret. De spiller anderledes angribende fodbold med mange unge spillere, og det er dejligt at se. Fra det perspektiv er det godt. Men når vi taler om Uniteds form, er jeg selvfølgelig ikke glad for det.

Daley Blind nåede at spille 141 kampe for Manchester United.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...