• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ajax-træner om Kudus: Han kan spille overalt i offensiven

Foto: Getty Images

Erik ten Hag glæder sig over Mohammed Kudus' alsidighed.

Af tipsbladet.dk

Mohammed Kudus er fortid i Superligaen, og fremover skal han slå sine folder i hollandske Ajax, der for et par uger siden købte ham for knap 67 millioner kroner.

I FC Nordsjælland blev Kudus ofte kastet rundt på forskellige positioner, og han spillede både som både angriber og midtbanespiller, og det tyder på, at han også i Ajax kan fortsætte i rollen som offensiv altmuligmand.

I hvert fald glæder cheftræner Erik ten Hag sig over den 19-årige ghanesers alsidighed.

- Kudus er meget alsidig og kan bruges på alle positioner både i angrebet og på midtbanen, lyder det fra Erik ten Hag ifølge Dagblad van het Noorden. 

Foruden Mohammed Kudus har Ajax også hentet brasilianske Antony, mens den hollandske keeperveteran Maarten Stekelenburg er vendt tilbage til klubben. Også de transfers glæder Erik ten Hag sig over.

- Antony har gjort et livligt indtryk. Han kan straks blive en vigtig spiller og blive en verdensstjerne. Men måske har han også brug for mere tid.

Læs også:Fik Dolberg til Ajax: Forstår ikke, hvorfor det ikke blev en succes

- Og Stekelenburg ved, hvad der kræves i Ajax, siger han.

Ajax har omvendt sagt farvel til Hakim Ziyech og Joel Veltman, der er skiftet til henholdsvis Chelsea og Brighton & Hove Albion. 

Læs også:Avis: Silkeborg IF har afvist millionbud fra Rusland

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...