• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Alabas bøn til Man Utd-emne: Bliv her!

Foto: Getty Images

David Alaba håber for alt i verden, at holdkammeraten Raphaël Varana bliver i Real Madrid.

Af tipsbladet.dk

Raphaël Varane har længe været rygtet væk fra Real Madrid, og særligt Manchester United bejler alvorligt til den franske midtstopper. 

Men nu bønfaldes der internt i Real Madrid om, at Varane tænker sig om, inden han smutter. Det er nyindkøbet David Alaba, som ifølge Goal.com fortæller, at han beundrer franskmanden og håber at starte et langvarigt stærkt makkerskab med netop ham. 

- Selvfølgelig vil jeg elske at spille med Varane. Han har spillet fantastisk fodbold i mange år og ikke kun i øjeblikket, fortæller Alaba og konkluderer:

- Han er en vidunderlig forsvarsspiller med stærke kvaliteter. 

Varanes kontrakt udløber næste sommer, så Real Madrid kan risikere at miste den franske landsholdsspiller kvit og frit, hvis Varane ikke forlænger. 

Selv har han ikke været ude og kommentere på sin fremtid, men det ventes ifølge flere medier, at Manchester United inden længe sender et officielt tilbud afsted mod franskmanden, som angiveligt også ønsker at teste sig selv af i Premier League.

I så fald vil Real Madrid have mistet begge sine faste midtstoppere, i og med Sergio Ramos også er fortid i klubben. Netop Sergio Ramos' ikoniske nummer fire er overtaget af David Alaba, som har skrevet under på en femårig kontrakt med Real Madrid. Det var ellers ikke fordi, at Alaba specifikt bad om legendens Ramos' nummer. 

- De havde kun dette nummer tilgængeligt, men jeg ved, hvad det her nummer betyder for klubben. Det er en ære at bære det, og jeg vil ære nummeret. Det motiverer mig meget, og det er et nummer, som repræsenterer styrke og lederskab. 

- Jeg er ikke kommet hertil for at sammenligne mig selv med andre spilere. Jeg er kommet for at være Alaba og fortsætte med at være Alaba. Jeg vil vise holdet mine kvaliteter, og jeg er en fleksibel spiller, som kan spille forskellige positioner, fortæller den 29-årige østriger, som er kommet til efter 13 år i Bayern München.

Det var ventet, at Alaba ville underskrive med Real Madrid, og derfor overraskede det ikke mange, da klubben gjorde aftalen officiel. Men de var ikke den eneste klub, som var inde i billedet. 

- Selvølgelig modtog jeg andre tilbud, men for mig var der kun en mulighed, og det var Real Madrid. Det er en drøm, som går i opfyldelse. 

- Det er verdens største klub, og det er en udfordring, jeg ser frem til. Jeg har valgt at tage et nyt skridt i min karriere og gro som spiller og som person, siger den østrigste landsholdsspiller, som altså håber på, at hans drøm indebærer et partnerskab med Raphaël Varane.

David Alaba nåede at spille 431 kampe for Bayern München.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...