• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Benjamin Lillelund

Alle Champions League-resultater: Celtic og Porto ryger ud

Foto: Getty Images

Her får du et overblik over alle aftenens Champions League-resultater.

Af lillelund

Som bekendt er FC København røget ud af Champions League-kvalifikationen til Røde Stjerne på straffespark. Men der er også spillet et hav af andre kvalifikationskampe her til aften.

Mest bemærkelsesværdigt er de, at Porto er røget ud til Krasnodar. Porto vandt ellers planmæssigt 1-0 på udebane, men på hjemmebane i dag gik det helt galt. Efter tre minutter kom de bagud, og en halv time senere var de nede med tre.

Porto var på vej tilbage og scorede to mål i anden halvleg, men det hjalp lige lidt, for Krasnodar er med 2-3 på udebane videre med 3-3 på reglen om udebanemål.

Efter 1-1 på udebane stod Celtic i en god position til at spille sig videre mod Cluj, men på trods af at have været foran to gange røg de ud ved at tabe 3-4.

Ajax havde også problemer undervejs, da de kom bagud, men de endte med at vinde 3-2, og med 2-2 i første opgør er de videre med samlet 5-4.

Andetsteds bookede APOEL billet til playoff ved at vinde 2-0 ude mod Qarabag efter at have tabt første opgør med 2-1 på hjemmebane.

LASK slog Basel ud ved at vinde 3-1 på hjemmebane, efter de havde vundet 2-1 ude.

Ligeledes er Olympiakos videre med en sejr på 2-0 og sammenlagt 3-0.

I Dynamo Kyiv var der målfest, da de mod Club Brügge spillede hele 3-3. Da Club Brügge vandt første kamp med 1-0, er de videre med samlet 4-3.

Der var lagt op til spænding mellem Ferencvaros mod Dinamo Zagreb efter 1-1 i første kamp, men i returopgøret smadrede Dinamo Zagreb igennem og vandt hele 4-0.

Endelig er Rosenborg videre, da de vandt 3-1 på hjemmebane med samme cifre som i første opgør.

Nu skal Dinamo Zagreb møde Rosenborg. APOEL skal møde Ajax. LASK skal møde Club Brügge. CLUJ skal møde Slavia Prag. Olympiacos skal møde Krasnodar. Young Boys skal møde Røde Stjerne. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...