• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Michael Ehrhorn

Alle ville have brasilianer: Jeg lukkede nogle store døre

Filipe Luis har været en eftertragtet herre i flere topklubber denne sommer, men han valgte at tage hjem til Brasilien og skrive under med Flamengo.

Af ehrhorn

Hver sommer opstår der interessante situationer, hvor flere klubber jagter den samme profil til holdkortet. Præcis det var tilfældet, da brasilianske Filipe Luis skulle have ny klub.

Manchester City, Borussia Dortmund og PSG var bare nogle af de klubber, der gerne ville lave en aftale med backen, men de fik alle den samme besked. Nej tak!

Læs også: Atletico Madrid-keeper om stor udskiftning: Det bliver godt

I stedet valgte Filipe Luis at drage hjem til Brasilien og Flamengo. Han erkender nu, at interessen var massiv:

- I sidste øjeblik havde jeg tre til fire store tilbud på hånden, og så må man vælge. Men hvis jeg ser på interessen helt fra januar og frem til juli, så var listen meget lang, siger Filipe Luis til Globo Esporte.

Og turen gik altså til hjemlandet, selvom der var yderst attraktive tilbud på bordet. Alle steder var der dog udfordringer:

- Der er den her klub, men så har de alligevel ikke råd til dig. Den anden klub vil ikke være mester, så farvel med jer. Der er så mange ting, der sker i sidste minut. Jeg lukkede nogle vigtige døre som for eksempel Borussia Dortmund, der kom med et meget attraktivt tilbud. Jeg følte det dog ikke med hjertet, fortæller Luis.

Udover en enkelt sæson i Chelsea har Filipe Luis spillet i Atletico Madrid siden 2010.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...