• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Sylvester Guldberg

Allegri afviser Ronaldo-rotation inden Atletico-møde

Selvom Juventus møder en af Serie A's bundpropper i weekenden, og de har en stor kamp mod Atletico i næste uge, så bliver Cristiano Ronaldo ikke sparet.

Af guldberg

Juventus går i næste uge ind i en afgørende fase af sæsonen. I Serie A er det gået over stok og sten, og de mangedobbelte italienske mestre er på vej mod endnu et mesterskab til samlingen. På onsdag venter en stor styrkeprøve dog, når de gæster Atletico Madrid i Champions Leagues 1/8-finale. 

Derfor kunne man være fristet til at tro, at Juventus sparer spillere, når de fredag får besøg af Serie A's nummer 19, Frosinone. Det er dog ikke tilfældet, forklarer manager Massimiliano Allegri. 

- Holdet viser gode tegn lige nu, og drengene er fokuseret hen mod den afgørende fase af sæsonen. Fra i morgen fredag går vi ind i en god række af kampe, hvor der vil blive krævet meget af alle. Cristiano kommer dog til at spille mod Frosinone, og det samme gør Dybala, siger Massimiliano Allegri på et pressemøde.

Juventus har været i skadesproblemer i forsvaret på det sidste, hvor både Bonucci, Chiellini og Barzagli har døjet med skavanker. Allegri er dog optimistisk. 

- Bonucci kommer til at starte mod Frosinone. Det bliver svært at få Chiellini klar fra start, men hvis det er muligt, vil vi gerne have ham ind og spille nogle minutter. Barzagli er også med på bænken, han er kommet fint tilbage, og vi er glade for at have ham med i morgen, siger Allegri.

Fredagens opgør mod Frosinone fløjtes i gang klokken 20.30.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...