• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Allegri giver United deadline til at komme af med Solskjær

Foto: Getty Images

Max Allegri vil meget gerne til Manchester United, forlyder det. Men han vil ikke vente til midtvejs i sæsonen.

Af tipsbladet.dk

Problemerne er efterhånden ved at være ganske store i Manchester United, hvor kritikken af den nuværende manager Ole Gunnar Solskjær tager til. Derfor spekuleres der også i, hvem der skal tage over, hvis der skulle komme en fyring af nordmanden.

En af buddene på, hvem der kunne være den næste United-manager, er den forhenværende Milan- og Juventus-træner Max Allegri, som har været uden job siden sommer, hvor han blev afløst af Maurizio Sarri i sidstnævnte italienske klub.

Læs også:Medie: Tidligere Juve-træner vil tage over i Manchester United

Nu skriver Gazzetta dello Sport, at Allegri selv er ret opsat på at tage jobbet på Old Trafford, men han har også givet den engelske storklub en deadline for at få deres nuværende manager ud af klubben.

For den italienske træners vedkommende handler det særligt om, at han ikke vil tage over midtvejs i turneringen, og derfor er det afgørende for, at det kan blive til noget, at Manchester United-ledelsen skifter manager i de kommende uger.

Læs også:Juventus overvandt dårlig start

United har fået klubbens dårligste start på sæsonen i 30 år, og efter landskampspausen kan spillerne i truppen se frem til et møde med Premier Leagues suveræne førerhold i form af ærkerivalerne fra Liverpool.

Max Allegri har i de fem seneste sæsoner vundet Serie A hvert år, og derfor er det en ganske sejrsvant herre, som United kan få fingrene i.

Læs også:Allegri: Mental styrke gør Ronaldo unik

Læs også:Afgående Juventus-træner tager et sabbatår

Læs også:Liverpool-profil tager ekstratræninger for at blive klar til United-møde

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...