• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Allegri har stor respekt for Ajax: De spiller ens både ude og hjemme

Juventus-træner Max Allegri slår fast, at det bliver en svær kamp, når hans mandskab skal stå overfor Ajax på tirsdag.

Af tipsbladet.dk

I den kommende uge står de italienske mestre fra Juventus overfor en ny, afgørende kamp for sæsonen, når de går på banen mod Ajax Amsterdam i returkampen i Champions League-kvartfinalen tirsdag aften.

Her endte den første kamp med 1-1 i den hollandske hovedstad, og for Juventus-træner Max Allegri er der tale om et opgør, der bestemt ikke er overstået til trods for det fine udgangspunkt.

Det fortæller han til klubbens tv-station JTV.

- Ajax spiller altid på samme måde. Det gør ingen forskel om de er på hjemmebane eller på udebane. Det betyder, at vi har stor respekt for dem, og det bliver en svær kamp mod et meget imponerende mandskab, lyder det fra træneren.

Lørdag havde Juventus muligheden for at vinde mesterskabet for ottende gang i træk, da de mødte SPAL. Der skulle kun ét point til, men med et reservespækket hold tabte Torino-klubben med 1-2. Allegri er dog rolig.

- Målet om mesterskabet er næsten hjemme, og vi mangler kun ét point, og da Napoli ikke vinder alle deres resterende kampe, så er det på tilstrækkeligt, siger Allegri, som kan blive mester fra sofaen, hvis Napoli ikke vinder over Chievo søndag.

Kampen mellem Juventus og Ajax spilles tirsdag klokken 21.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...