• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Benjamin Lillelund

Allegri: Selvfølgelig scorede Ronaldo

Cristiano Ronaldo sørgede egenhændigt for at sende Juventus videre i Champions League – helt som forventet for portugiserens manager.

Af lillelund

Der var én, der var to, der var tre.

I går aftes viste Cristiano Ronaldo, hvorfor han er en af verdens allerbedste fodboldspillere, da han med et hattrick sørgede for, at Juventus fik vendt 0-2 mod Atletico Madrid til videre avancement i Champions League.

Indtil da havde Ronaldo kun scoret én gang på seks kampe i denne sæsons udgave af Europas største klubturnering. For Juventus-manager var det logisk, at Ronaldo steppede op.

- Det var umuligt at tro, at Cristiano kun ville score et enkelt mål i Champions League. Han scorede, fordi han spillede godt i boksen, og hans holdkammerater arbejde godt ude på banen, siger Massimiliano Allegri ifølge goal.com.

- Det var en fantastisk kamp med et uimodståeligt publikum, som støttede os, og spillerne gav alle italienske fodboldfans en godt show. Det er det vigtigste.

Også Tottenham, Manchester City, Manchester United, Porto og Ajax er klar til kvartfinalen i Champions League. I aften findes de to sidste kvartfinalister.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...