• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Alt er åbent: Ajax og APOEL i målløs affære i CL-kvalifikationen

Det blev til 0-0 mellem APOEL og Ajax på Cypern, og derfor er det hele meget åbent inden returen i Amsterdam om en uge.

Af tipsbladet.dk

I sidste sæson gik Ajax Amsterdam næsten hele vejen i Champions League, men blev i semfinalens overtid bremset af Tottenham. Denne sæson har de skulle begynde i kvalifikationen, som nu er nået til playoff-runden.

Her står hollænderne overfor cypriotiske APOEL, som særligt er kendt af FC København, som har mødt dem et par gange de seneste år. Her blev det til 0-0 i den første kamp i Cyperns hovedstad Nicosia.

Det var dog en kamp, som godt kunne have fået flere mål, men med fine præstationer af Ajax-målmand Andre Onana forblev kampen uden scoringer, ligesom holdkammeraterne længere fremme også havde muligheder.

Endvidere måtte hollænderne også spille med ti mand på banen i de sidste ti minutter af kampen, da Noussair Mazraoui fik to gule kort. Han var én ud af seks Ajax-spillere, der fik gult kort undervejs i opgøret.

Med for APOEL var de to tidligere FCK-spillere Uros Matic og Andrija Pavlovic begge med i startopstillingen, hvor sidstnævnte blev skiftet ud efter 68 minutters spil.

I de to øvrige kampe der blev spillet i Champions League-kvalifikationen denne tirsdag blev det til en udesejr på 1-0 til Slavia Prag over Cluj, mens Club Brugge slog Linz på udebane med samme cifre.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...