• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Ancelotti: Liverpools kamp mod Atletico burde være ulovlig

Foto: Getty Images

Den italienske træner Carlo Ancelotti er ikke i tvivl om, at man aldrig burde have spillet Liverpool-Atletico med tilskuere - og han bliver bakket op af Klopp, fortæller han.

Af okstroem

Da Liverpool mødte Atletico Madrid på Anfield var coronavirussen allerede ankommet til Europa, men alligevel valgte man både at få gennemført kampen og gøre det med tilskuere. Det var en kamp, som lå på kanten med, hvad der burde være lovligt.

Det mener Carlo Ancelotti i et interview med den italienske sportsavis Corriere dello Sport.

Han er desuden ikke ene om at mene sådan, fortæller han. Den samme holdning har Liverpool-manager Jürgen Klopp, melder den italienske Everton-manager.

- Jeg talte med Klopp for et par dage siden, og han fortalte mig, at beslutningen om at spille Liverpool-Atletico var kriminelt, og jeg synes, at han har ret, lyder det fra Ancelotti.

For Carlo Ancelotti er det desuden også klart, at fodboldverdenen og livet generelt kommer til at være anderledes som følge af coronakrisen. I det hele taget forudser han, at man kommer til at skulle skære en del ned, og her er fodbold altså ikke en undtagelse.

Kampen mellem Liverpool og Atletico Madrid endte desuden med, at den engelske klub blev slået ud af Champions League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...