• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

For andet år i træk: Guardiola er årets træner i Premier League

Pep Guardiola er kåret til årets træner i Premier League for andet år i træk.

Af tipsbladet.dk

Søndag kunne Pep Guardiola fejre sit andet engelske mesterskab i træk med Manchester City, og det belønner Premier League ham nu for.

Den spanske manager er nemlig blevet kåret til årets træner i Premier League for andet år i træk. Det bekræfter Premier League på sin hjemmeside.

- Det er en ære at modtage denne pris, fortæller Guardiola, der hylder sine spillere, sin trænerstab og sine konkurrenter:

- Jeg vil dele den med mine spillere, fordi de er kunstnerne af alt, og med mit personale, fordi vi kæmpede hårdt mod alle trænerne i Premier League, især (Liverpools cheftræner) Jurgen Klopp, der var en utrolig konkurrent indtil slutningen. Det var en fornøjelse at spille imod dem alle, og forhåbentlig skal vi spille store kampe igen om titler i fremtiden.

Netop Klopp, der førte Liverpool frem til en flot andenplads og kun endte ét point efter Manchester City, var en af de øvrige nominerede til titlen. Det var Wolverhamptons Nuno Espirito Santo og Tottenhams Mauricio Pochettino også.

Prisen uddeles på baggrund af stemmer fra fans samt et panel af eksperter.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...