• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Andreas Cornelius med assist i Parma-sejr – Juve slår bundhold

Foto: Getty Images

Danskeren leverede oplægget til sejrsmålet, da Parma besejrede Sassuolo søndag.

Af tipsbladet.dk

Andreas Cornelius fortsætter med at have succes i italienske Parma.

Danskeren havde inden dagens møde med Sassuolo scoret otte mål på 17 kampe i denne sæson – heraf tre på de sidste fem kampe. Og selvom Cornelius ikke kom på måltavlen mod Sassuolo, spillede han endnu engang en vigtig rolle.

Cornelius lagde nemlig op til kampens eneste scoring, som sikrede Parma sejren.

Danskeren blev sendt i dybden i venstre side med en stikning, hvorefter han lagde et skarpt indlæg ind i fødderne på holdkammeraten Gervinho, som nemt kunne dirigere bolden i mål. Det var Cornelius’ første assist i denne sæson.

Mere blev der ikke scoret, og målet var altså nok til at sikre Parma tre point. De er nu nummer syv i Serie A, og de er med i kampen om sjettepladsen, der giver adgang til Europa League.

Juventus sejrede mod bundhold
Andetsteds var Juventus i aktion imod bundholdet Brescia på hjemmebanen i Torino, og her sluttede det med en 2-0-sejr til værterne.

Brescia blev reduceret til ti mand efter 37 minutter, da Florian Aye blev udvist, og blot to minutter senere scorede Paulo Dybala kampens første mål på direkte frispark. Juan Cuadrado slog sejren fast, da han scorede til slutresultatet ti minutter før tid.

Læs også:Cornelius: Serie A er mere teknisk end 3F Superligaen

Læs også:Lazio haler ind på Juventus med sejr over Cornelius og co.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...