• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Angriber bekræfter: Forlader Manchester United

Foto: Getty Images

Den nigerianske angriber meddeler på de sociale medier, at han forlader Manchester United.

Af tipsbladet.dk

Efter knap et år i Manchester United siger Odion Ighalo efter alt at dømme farvel til klubben i slutningen af januar. Det bekræfter han selv på det sociale medie Instagram.

Den nigerianske angribers lejeaftale udløber således den 31. januar, og den bliver efter alt at dømme ikke forlænget, hvorfor han så vender tilbage til den kinesiske klub Shanghai Shenhua. 

På Instagram skriver Odion Ighalo således, at drømmen om at være Manchester United-spiller nu slutter. 

- Det er så hårdt at se denne drøm slutte. Men jeg takker Gud for at hjælpe mig med at opfylde denne livslange drøm om at tage en Manchester United-trøje på som spiller og repræsentere denne store klub. Det har virkelig været en ære, jeg altid vil værdsætte og vær taknemmelig for, skriver han og fortsætter:

Læs også:Coronakrisen koster europæiske topklubber milliarder

- Til træneren vil jeg sige tak for at have tillid til og tro på mig, når mange andre ikke havde det. Til mine fantastiske holdkammerater vil jeg sige, at jeg vil savne jer. Det var altid sjovt. Og jeg håber, at vi vinder ligaen og FA Cuppen i år.

- Jeg er stadig og vil forblive en Manchester United-fan for evigt. En gang rød, altid rød. Tak Manchester United, skriver Odion Ighalo.

I alt står Odion Ighalo noteret for 23 kampe og fem mål i Manchester United-trøjen, men i den indeværende sæson har han ikke fået meget spilletid, da det blot er blevet til minutter fire gange.

Den 31-årige angribers agent har for nylig åbnet for et skifte til MLS. 

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Flere engelske klubber vil leje dansker

Læs også:Mourinho om Frank Lampard-fyring: Fodbold er brutalt

Læs også:Medie: Jesse Lingard nærmer sig skifte til Premier League-klub

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...