• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Anklaget for skattesvindel: Diego Costa skal i retten på torsdag

Foto: Getty Images

Den store angriber slipper givetvis med en bøde i millionklassen.

Af tipsbladet.dk

I Spanien begynder man at spille igen 11. juni, men lige en uge før skal Atletico Madrid-angriberen Diego Costa møde op i retten for at finde frem til en afgørelse i den skattesag, som han er indblandet i.

Det skriver blandt andet den spanske sportsavis Marca.

Læs også:Avis kårer: De 100 bedste Premier League-spillere nogensinde

Diego Costa kan derfor sætte kryds i sin kalender på torsdag, hvor sagsanlægget om, at han skulle have svindlet for mere end 7,5 millioner kroner, da han ikke har fortalt de spanske skattemyndigheder om indtægter for omkring 30 millioner kroner i forbindelse med sit skifte til Chelsea i 2014.

Derudover er der også en anklage mod ham, som handler om billedrettigheder, hvor han ikke har erklæret for 7,5 millioner kroner endnu engang. 

Læs også:Premier League-stjerne utilfreds: Vi bliver betragtet som skurke

Anklagerne går eftersigende efter en straf på et halvt års fængsel plus en bøde på 3,7 millioner kroner. Dog gælder reglerne sådan i Spanien, at hvis man bliver idømt en straf på under to år som førstegangsdømt i en ikke-voldelig sag, så kan man i stedet betale en yderligere bøde. Den skulle være på 270.000 kroner.

Tidligere er både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo blevet idømt i lignende sager, hvor de begge har sluppet for fængsel ved at betale en bøde.

Læs også:Brøndby gør krav på 30 millioner fra Kasi: Det er en lottokupon

Læs også:Spansk Europa- og verdensmester frifundet i skattesag

Læs også:Xabi Alonsos skattesag fortsætter: Nægtede at vidne i retten

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...