• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Arsenal har ikke travlt med at finde ny cheftræner

Foto: Getty Images

Arsenal giver sig god tid til at finde klubbens næste cheftræner, forklarer Josh Kroenke, der er en del af bestyrelsen.

Af tipsbladet.dk

Unai Emery blev fyret som Arsenals cheftræner fredag, og siden har rygterne svirret om, hvem der bliver Arsenals næste permanente cheftræner. Der kommer sandsynligvis dog til at gå lidt tid, før det spørgsmål bliver besvaret.

Arsenal har ikke travlt med at finde en ny cheftræner. De har stor tiltro til den midlertidige træner Freddie Ljungberg, understreger Josh Kroenke, der er søn af Arsenals ejer og er en del af besytrelsen.

Læs også:Chelsea floppede og tabte til West Ham

- Vores proces er allerede i gang. Det vil blive ledet af Raul Sanllehi, Vinai Venkatesham, Edu og Huss Fahmy (Arsenals ledelse, red.) her internt. Jeg ser frem til at komme sammen med dem og arbejde tæt sammen med dem gennem hele denne proces, fortæller han ifølge Arsenals hjemmeside og tilføjer:

- På grund af vores tillid til Freddie er vi meget heldige, at vi kan gå ind i vores proces og foretage en grundig søgning. Det handler om at finde den rigtige kandidat - det handler ikke om at finde den første kandidat.

Læs også:Dortmund tilbage på sejrssporet efter vanskelig kamp mod Hertha

Josh Kroenke håber, at Freddie Ljungberg kan få pustet noget glæde ind i spillertruppen. 

- Min besked til Freddie og spillerne er, at vi skal vende tilbage til det basale, og vigtigst af alt, lad os vende tilbage til at have det sjovt. Jeg synes, fodboldspillere er bedst, når de smiler og går ud og vinder fodboldkampe. Det er sådan, man vinder.

Freddie Ljungberg debuterer som Arsenal-vikar søndag, når de møder Norwich i Premier League.

Læs også:Frustreret Guardiola savnede kynisme i Newcastle-remis

Læs også:Leicester-chef rygtes til Arsenal: Det er naturligt

Læs også:Utroligt De Bruyne-drøn var ikke nok for Manchester City

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...