• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Arsenal-spiller sammenlignes med Ronaldo

Foto: Getty Images

Arsenal-spilleren er også tidligere blevet sammenlignet med brasilianske Ronaldo.

Af tipsbladet.dk

Gabriel Martinelli var med, da Arsenal sendte Leeds ud af Carabao Cuppen, og han sammenlignes efterfølgende med en af de helt store spillere gennem tid.

Efter kampen lagde Martinelli et billede op på Instagram med teksten "Elsker at spille, elsker at vinde," og det blev efterfølgende kommenteret af hans tidligere holdkammerat i Arsenal, Emiliano Martínez, der skrev "Fenómono" med henvisning til brasilianske Ronaldo, der gik under øgenavnet "O Fenómeno."

Det er ikke første gang, at den 20-årige brasilianer sammenlignes med sin landsmand. Sidste år udtalte Ronaldinho nemlig til Daily Mirror, at Martinelli minder ham om Ronaldo.

- Han minder mig om Ronaldo. Han scorede 30 mål i sin første sæson i Europa og folk tænkte: "Hvem er denne 18-årige brasilianske dreng?" Han løb mod bolden, han udfordrede modstanderen, og han var aldrig bange - uanset hvem han spillede mod. Jeg ser det samme hos Martinelli.

- Han vil være på bolden og score mål. Ronaldo endte med at blive den bedste spiller i verden, og det kan også været målet for Martinelli.

Gabriel Martinelli har lavet 12 mål og 7 assists i 55 kampe for Arsenal.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.