• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Arsenal-træner håber på kort pause til Aaron Ramsey

Unai Emery håber, at Aaron Ramsey kan gøre comeback om to eller tre uger.

Af tipsbladet.dk

Da Arsenal torsdag aften spillede sig videre i Europa League med endnu en sejr over Napoli, måtte englændernes midtbaneprofil Aaron Ramsey udgå med en skade.

Flere frygtede efterfølgende, at Ramsey derfor ikke ville komme i aktion igen, før han forlader Arsenal til fordel for Juventus til sommer. Men det håber Arsenals cheftræner, Unai Emery, at han gør.

Ramsey kan måske komme i aktion igen om to eller tre uger, forklarer Emery, der samtidig glæder sig over waliserens udvikling i denne sæson.

- Hans udvikling i denne sæson er fantastisk. I begyndelsen af sæsonen var han lidt forvirret måske, fordi hans kontrakt udløber. For os og for mig er han en meget vigtig spiller, men hans forvirring hjalp os måske ikke nogle gange i sæsonen.

- I hans sidste præstationer har han hjulpet os meget - og i nogle af de vigtigste øjeblikke i denne sæson. Hans skade er dårligt nyt, og jeg ved ikke, hvor længe han vil være ude, måske to eller tre uger, fortæller Emery ifølge Sky Sports.

Ramsey, der har scoret seks mål på 38 kampe i denne sæson, kan være i spil til semifinaleopgør mod Valencia i Europa League, hvis han er ude i blot to uger. Det første opgør spilles nemlig i London den 2. maj.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...