• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Malte Nørgaard

Arsenal-træner: På dette tidspunkt træffer vi beslutning om Ødegaard

Foto: Getty Images

Den norske offensivspiller er i øjeblikket udlejet fra Real Madrid til Arsenal.

Af noergaard

Hvad bringer fremtiden for norske Martin Ødegaard? Det er fortsat et af de spørgsmål, der blæser i vinden, selvom nordmanden i øjeblikket er udlejet fra Real Madrid til Arsenal.

London-klubben er glade for den norske offensiv-spiller, afslører klubbens træner, Mikel Arteta, til den engelske avis Daily Mail.

Den spanske træner fortæller samtidig, at det er ude af hans hænder, om Ødegaard også spiller for London-holdet i næste sæson.

- Efter sæsonen sætter vi os ned og snakker om tingene. Så må vi se, om vores partnerskab med Martin kan fortsætte, siger han og tilføjer.

- Men det afhænger af mange andre end os, hvad der sker, lyder den forsigte spådom.

Martin Ødegaard har fået spilletid i fire af de fem kampe, som Arsenal har spillet, siden nordmanden blev lejet i slutningen af januar. Også i søndagens nederlag til Manchester City spillede han de første 73 minutter.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...