• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Arsenal-træner tror på forlængelse med Aubameyang

Foto: Getty Images

Mikel Arteta tror på, at Arsenal kan forlænge med Pierre-Emerick Aubameyang.

Af tipsbladet.dk

Pierre-Emerick Aubameyang var den store helt for Arsenal, da de lørdag aften vandt FA Cup’en for 14. gang i klubbens historie. Stjerneangriberen scorede således begge Arsenals mål i sejren over Chelsea.

Til gengæld har han også kontraktudløb næste sommer, og der har været adskillige rygter om Aubameyangs fremtid i løbet af det seneste år.

Læs også:Billede afslører: Stor dommerbrøler i FA Cup-finale

Men Arsenals cheftræner, Mikel Arteta, tager situationen med ophøjet ro. Til BBC fortæller den spanske manager, at han tror på en kontraktforlængelse med målhelten.

- Han ved, hvad jeg synes om ham. Jeg vil bygge holdet op om ham. Jeg tror, at han vil blive, og det handler bare om at få aftalen færdiggjort, siger Mikel Arteta og fortsætter:

Læs også:Arsenal vinder FA Cup-finalen

- Men jeg tror, at disse øjeblikke vil hjælpe ham med at forstå og tro, at vi på rette vej, og at han er en stor del af det. Han er elsket af alle i klubben. Forhåbentlig vil han fortsætte hos os.

I denne sæson har Pierre-Emerick Aubameyang, 31 år, scoret hele 29 mål på 44 kampe. I alt har han leveret 68 kasser på 108 kampe for London-klubben.

Tidligere i karrieren har Aubameyang spillet for blandt andre Saint-Etienne i Frankrig og Borussia Dortmund i Tyskland.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Ghanesisk angriber på vej til Vejle Boldklub

Læs også:Liverpool-anfører slår fast: Et skifte var aldrig et emne

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...