• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Arsenal udfordrer Tottenham i jagten på dansker

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller Joachim Andersen er en eftertragtet herre i London, hvor både Arsenal og Tottenham jagter danskeren.

Af tipsbladet.dk

Tottenham får hård konkurrence fra deres rivaler fra Arsenal i jagten på Lyons forsvarsspiller Joachim Andersen.

Det skriver flere medier heriblandt fourfourtwo.com.

Den danske landsholdsspiller har i denne sæson været udlejet til Fulham i den engelske Premier League, og her har han i den grad imponeret.

Chancen for at han bliver i Fulham er ikke ret stor, da klubben i denne uge rykkede ud af den bedste engelske række, og det baner i stedet vejen for en transfer-duel mellem de to nordlige London-klubber. 

Prisen på danskeren er ifølge flere kilder i omegnen af 20 millioner pund svarende til 173 millioner danske kroner. Tirsdag meldte det britiske medie the Telegraph, at Tottenham lå i førerposition til at nappe Andersen.

Men her skal der gøres plads til danskeren, da Ryan Mason i øjeblikket allerede har fem midterforsvarer i truppen.

I Arsenal ser Mikel Arteta Joachim Andersen som en potentiel erstatning for David Luiz, hvis kontrakt udløber i juni. Arsenals problem er dog, at de ikke kan tilbyde europæisk fodbold i næste sæson, hvilket kan gøre det svært at tiltrække spillere.

Den 24-årige forsvarsspillere har spillet 29 Premier League-kampe for Fulham denne sæson, hvor han desuden har nettet en enkelt gang og jævnligt været kaptajn.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...