• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Atalanta bankede bundproppen Brescia

Foto: Getty Images

Atalanta havde ingen problemer med at sikre sejren, da de gæstede bundproppen Brescia.

Af tipsbladet.dk

For sjette gang i træk kunne Brescia gå fra banen som tabere, da de lørdag eftermiddag tabte igen, og oprykkerne er derfor fortsat på sidstepladsen i Serie A.

Brescia tog på hjemmebane imod Atalanta, der var uden Simon Kjær, og skulle forsøge at sikre sig nogle vigtige point. Det lykkedes dog ikke, og fra kampens start sad Atalanta på opgøret. Det endte også med en 3-0-sejr til gæsterne. 

Læs også:Simon Kjær var med i Atalanta-triumf

Efter 26 minutter bragte Atalanta sig foran efter et langt og velspillet angreb, der endte med et indlæg fra Timothy Castagne, som midtbaneprofilen Mario Pasalic pandede forbi den tidligere FC København-keeper Jesse Joronen og i mål.

Og Pasalic var ikke færdig med at gøre ondt på Brescia. I det 61. minut fordoblede han således sin måltotal i kampen, da han med ryggen til mål fik dirigeret bolden i mål med en flot detalje.

Læs også:Juve-direktør slår fast: Ingen problemer mellem Ronaldo og Sarri

I overtiden slog Atalanta sejren fast med syvtommersøm, da Josip Ilicic scorede til 3-0, og Atalanta snuppede alle de tre point. Sejren sender dem op som nummer fem i Serie A, mens Brescia altså fortsat er på sidstepladsen. 

Læs også:Svensk stortalent på blokken i Juventus og Inter

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...