• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Atalanta fik store tæsk i generalprøven før mødet med FC Midtjylland

Foto: Getty Images

Atalanta er kommet godt fra start i Serie A, men lørdag blev det sat på plads af Napoli.

Af tipsbladet.dk

På onsdag venter den største kamp for FC Midtjylland på den europæiske scene i klubbens historie, når de går på banen mod italienske Atalanta i Champions League-gruppespillets første kamp.

Forud for dén kamp har Atalanta-spillerne ikke fået den bedste optakt, da de blev sat godt og grundigt til vægs af Napoli, som slog dem med 4-1 lørdag eftermiddag. 

Læs også:Premier League: Undgår Manchester United værste sæsonstart i mere end 30 år?

Det var en sejr, som blev grundlagt i løbet af første halvleg, hvor Napoli scorede alle deres fire mål. Først vart det to kasser fra Lozano, mens Politano gjorde det til 3-0. Som om det ikke skulle være nok, så nåede Osimhen at score deres fjerde mål lige inden pausen.

I anden halvleg lykkedes det for Atalanta at få pyntet lidt på resultatet, da Sam Lammers, der er nevø til tidligere EfB-cheftræner John Lammers, fik reduceret til 4-1. Men mere blev det altså ikke til for Bergomo-klubben.

Læs også:Drama til sidst: Everton reddet af VAR mod Liverpool

I sidste sæson var Atalanta en af de helt store overraskelser i Champions League, da de nåede frem kvartfinalen, hvor det kun var en vild slutspurt af Paris Saint Germain i de sidste minutter, som sendte italienerne ud med et 1-2-nederlag.

Atalanta var forud for opgøret mod Napoli ellers kommet stærkt ud af starthullerne i denne omgang af Serie A med 13 mål i de første tre kampe og sejre i dem alle. 

Kampen mellem FC Midtjylland og Atalanta spilles på onsdag klokken 21, og den sendes direkte på TV3+.

Læs også:Rangers fælder Celtic i Old Firm

Læs også:Premier League: De Bruyne som bøddel eller får Aubameyang ram på City?

Læs også:Polyvalente Paulsen: Jeg har accepteret, at det er mit lod

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...