• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Atalanta ordnede Napoli efter pausen

Foto: Getty Images

Atalanta vandt torsdag aften 2-0 over Napoli. Begge scoringer blev sat ind i starten af anden halvleg.

Af tipsbladet.dk

Både Atalanta og Napoli er kommet forrygende i gang efter coronapausen.

Begge havde de vundet deres to Serie A-kampe, og sidstnævnte tog sågar Coppa Italia-trofæet efter finalesejr over Juventus. Torsdag aften mødtes de i Bergamo.

Hjemmeholdet har bombet mål ind hele sæsonen, men Gennaro Gattusos mandskab skabte store problemer for Atalanta i første halvleg.

Efter et kvarters tid havde Papu Gomez et fornuftigt hug langt udefra, og fem minutter inden pausen fik både Rafael Tolói og Duvan Zapata gode hovedstødsmuligheder tæt under Napoli-målet.

Læs også:Inter-legende med skarp kritik af Eriksen: Leverer ikke nok

Men Napoli fik altså neutraliseret Atalantas målmaskine, og det var således målløst efter de første 45 minutter.

Der skulle til gengæld ikke gå mange minutter af anden halvleg, før Atalanta fik hul på bylden. Bergamo-mandskabet fik erobret bolden på kanten af Napoli-feltet, og til sidst kunne Papu Gomez slå et indlæg ind i hovedet på en fuldstændig fri Mario Pasalic, som kunne gøre det til 1-0.

Og så var Gian Piero Gasperinis mandskab ellers i gang.

Atalanta fik efter 56 minutter spillet sig igennem i højresiden, og denne gang kunne Timothy Castagne via Tolói kunne finde den anden wingback, Robin Gosens, som udbyggede til 2-0 med et tørt hug.

Læs også:Fremragende Eriksen-indhop i Inter-storsejr

Gattuso reagerede kort efter med indskiftninger af både Arkadiusz Milik og Hirving Lozano, og det var lige ved at give en chokeffekt, da mexicaneren få minutter efter var tæt på at reducere. Det forblev dog 2-0.

Efter små 70 minutters spilletid havde også Fabian Ruiz et farlig skud fra distancen.

Jose Callejon og den tidligere FC Nordsjælland-profil, Stanislav Lobotka, blev desuden sat på banen i kampens slutfase, men det kunne ikke forhindre Atalanta i at fortsætte holdets imponerende stime.

Man har således vundet ti kampe i streg og ligger nummer fire i Serie A med 60 point for 29 kampe. Napoli indtager sjettepladsen med 45 point.

Læs også:Medie: Serie A-oprykker jagter FC Nordsjælland-spiller

Læs også:AaB-tilhængere undrer sig over politiets behandling

Læs også:Dansk Atalanta-træner er bekymret for spillernes fysik

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...