• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Malte Nørgaard

Atalanta-spiller: Sådan vil vi slå Real Madrid

Foto: Getty Images

Selvtilliden er stor i Atalanta efter søndagens sejr over Napoli.

Af noergaard

Atalanta fik en perfekt optakt til midtugens Champions League-opgør mod Real Madrid, da Napoli blev slået med 4-2 i Serie A. 

Luis Muriel var en af spillerne, der kom på måltavlen for norditalienerne. Og efterfølgende var han både glad og optimistisk forud for den første af de to kampe mod det spanske storhold.

- Ikke nok med at sejren over Napoli er vigtig for os i jagten på en plads i næste års Champions League, så giver det os også en god portion selvtillid inden kampen mod Real Madrid, siger han til Sky Sports og fortsætter.

- Hvis vi kan spille med samme balance, samme angrebsflow og lave lige så mange chancer, så kan vi gøre livet meget svært for Real Madrid. 

- Vi bliver nødt til at gøre alt for at gribe vores mulighed og vise hele verden, at vi er klar til at tage udfordringen op.

Atalanta og Real Madrid mødes onsdag aften i Champions League.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...