• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Sylvester Guldberg

Atalanta takker AC Milan og Inter efter CL-stadionlån

Foto: Getty Images

Atalanta er meget taknemmlige over, at AC Milan og Inter Milan har indvilliget i, at Atalanta må benytte San Siro som hjemmebane i næste års Champions League.

Af guldberg

Atalanta tog i sidste sæson en kæmpe skalp i Serie A, da de højst overraskende endte på tredjepladsen i rækken. Tredjepladsen betyder, at Atlanta skal spille Champions League til næste sæson for første gang i klubbens historie. 

Der er dog det problem, at Atalantas hjemmebane ikke lever op til UEFAs stadionkrav. Og selvom Atalantas succes betød, at AC Milan måtte nøjes med femtepladsen og Europa League, så har AC Milan og Inter indvilliget i, at Atalanta må benytte San Siro i Champions League. Det er Atalanta meget taknemmelige for. 

- Jeg vil gerne takke, både personligt og på vegne af Atalanta Bergamasca Calcio, FC Internazionale, AC Milan og deres ejere for den store mulighed, de har givet os. At kunne spille på San Siro i vores første, historiske deltagelse i Champions League fylder os med glæde og stolthed.

- Vi vil gøre dette stadion ære på den bedst mulige måde, og vi vil respektere de to klubber, og deres respektive fanbaser på det stadion, som har skrevet historie i italiensk og international fodbold, lyder det fra Atalanta-præsident Antonio Percassi i en pressemeddelelse. 

Atalanta og Inter Milan endte á point i Serie A, mens AC Milan endte med et point færre på femtepladsen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...