• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Atletico-boss fastslår: Vi har ingen aftale med Cavani

Foto: Getty Images

Præsidenten i Atlético Madrid, Enrique Cerezo, fortæller, at man ikke har nogen aftale på plads med Edinson Cavani, hvilket ellers er blevet beskrevet af flere spanske og franske medier.

Af tipsbladet.dk

Edinson Cavani har kontraktudløb med Paris Saint-Germain til sommer, og angriberen har derfor været rygtet væk fra klubben i vinterens transfervindue.

Uruguayaneren skulle da også have indgivet en transferanmodning hos de franske mestre. I hvert fald har cheftræneren, Thomas Tuchel, bekræftet, at Cavani gerne vil væk fra klubben grundet manglende spilletid.

Blandt de interesserede klubber er Atlético Madrid særligt blevet nævnt. Senest har det været fremme fra blandt andet Marca, at Cavani og Atlético havde en mundtlig aftale om et skifte til sommer, hvor han kan forlade PSG på en fri transfer. 

Læs også:United-ledelse i forhandling med tidligere PSG-boss

Aftalen er dog ikke noget præsidenten i Atlético Madrid, Enrique Cerezo, kender noget til. 

- Der er ingen aftale med Cavani. Transfers er altid komplicerede, men lige nu er der ikke noget, siger han ifølge Football Espana. 

Læs også:Cavani afviser Manchester United

- Vi er nødt til at lave mål, og vi har gode målscorer. Lige nu mangler vi dog det fornødne held, og vi skal lære at kende vores besøgstid, siger han. 

32-årige Edinson Cavani har i denne sæson spillet ni kampe. 

Læs også:PSG-manager: En skam at undvære Cavani

Læs også:Dansk indkasttræner: Mit gennembrud kom, da Jürgen Klopp ringede

Læs også:Vred Mourinho om Eriksen: Det er ikke Tottenhams skyld

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...