• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Atlético-englænder klasker sig på lårene af Klopp-kritik: Vi havde tabt 6-0

Foto: Getty Images

Atlético Madrids Kieran Trippier forstår ikke, hvorfor den spanske klub blev så hårdt kritiseret for at spille defensivt mod Liverpool på Anfield.

Af gram

Jürgen Klopp og flere Liverpool-legender var efter choknederlaget til Atlético Madrid ude med en hård kritik af spaniernes defensivt orienterede spillestil.

Tyskeren slog således fast, at Atlético Madrid rent faktisk havde spillerne til at spille 'ordentlig fodbold', og derfor forstod han ikke, hvor de ikke gjorde det. Også Michael Owen og Graeme Souness forholdt sig yderst kritiske til Diego Simeones stil.

Læs også: Klopp efter chokexit: Atlético spiller ikke 'rigtig' fodbold

Den hollandske landsholdslegende Willem van Hanegem slog dog efterfølgende fast, at Jürgen Klopp skulle 'stoppe med at tude'. Og nu svarer også Atletico Madrid-englænderen Kieran Trippier igen på kritikken.

- Folk har en idé om, at vi er et defensivt hold, men jeg mener, at de har fået en forkert opfattelse af den måde, vi spillede mod Liverpool på. Hvis man tager dertil og prøver at spille på deres præmisser, så ender man med at tabe 6-0. Jeg ved ikke helt, hvad folk forventede, lyder det ifølge Daily Mirror fra Trippier.

Sejren er det vigtigste
Ifølge Kieran Trippier ville det have været decideret hovedløst for Atlético Madrid at gribe kampen offensivt an.

- Eksperterne beklager sig, fordi vi forsvarede os. Men forventede de, at vi ville tage til Anfield for at spille offensiv fodbold, når man tænker på, hvordan Liverpool spiller i disse tider? Man er nødt til at tage dertil med en plan. Og det gjorde vi. Vi var nødt til at forsvare os, men det vigtigste er, at vi fik sejren. 

Tager det ikke så tungt
Trippier slår fast, at han ikke har ligget søvnløs efter de hårde ord fra Klopp.

- Folk kan brokke sig, så meget de vil. Men vi vurderede, at det var nødvendigt at spille sådan i den kamp. Den slags ting går mig ikke længere på, efter at jeg er blevet ældre. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...