• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Atletico Madrid tæt på Diego Costa-afløser

Foto: Getty Images

Atletico Madrid er tæt på at sikre sig en ny angriber.

Af tipsbladet.dk

La Ligas tophold, Atletico Madrid, er tæt på at hente franske Moussa Dembele, bekræfter cheftræner Diego Simeone ifølge Goal.

Atletico Madrid sagde tidligere på måneden farvel til angriberen Diego Costa, og siden har de været på udkig efter en ny angriber. Ham har de efter alt at dømme fundet i form af 24-årige Moussa Dembele fra Lyon, som ifølge flere medier såsom Marca kan blive præsenteret i Madrid-klubben i næste uge.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Chelsea slår United i kampen om engelsk profil

Og at en handel er tæt på bekræftes altså af Diego Simeone.

- Det er stadig ikke bekræftet, men det er meget fremskredent. Jeg vil fokusere på kampen mod Sevilla, som interesserer mig, og når deres noget (om Dembele), hvis der kommer noget, vil jeg komme med min mening, siger Diego Simeone ifølge Goal.

Moussa Dembele, 24 år, har gang i en skuffende sæson i Lyon, hvor han blot har scoret én gang på 16 kampe. I hver af de to forgangne sæsoner scorede han imidlertid mere end 20 mål for den franske klub.

Marca skriver, at franskmanden kommer til Madrid på en lejeaftale, som Atletico Madrid kan veksle til en permanent aftale for knap 250 millioner kroner inden for de kommende seks måneder. 

I Atletico Madrid skal han blandt andet spille sammen med Luis Suarez, Joao Felix og Alvaro Morata i angrebet. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...