• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Atletico på sejrskurs igen: Nu venter Real Madrid

Foto: Getty Images

La Ligas tophold endte foreløbigt sin sløje stime af resultater, da Villarreal blev slået med 2-0.

Af tipsbladet.dk

Diego Simeone kunne ånde lettet op søndag aften.

Her så den argentinske Atlético Madrid-træner nemlig sit hold vinde efter to kampe i træk - og tre af de seneste fire - uden sejre i La Liga.

Villarreal blev slået 2-0, og madrilenerne har dermed fem point ned til FC Barcelona på andenpladsen og seks ned til Real Madrid, der er nummer tre.

Atlético har dog spillet en kamp færre end Barcelona.

Det er Villarreals syvende kamp i træk uden sejr i La Liga. For at gøre ondt værre, var det et selvmål af Alfonso Pedraza cirka midtvejs i første halvleg, der sendte Atlético Madrid på vej mod sejren søndag.

Der stod 1-0 midten af anden halvleg. Joao Felix blev sendt på banen efter pausen, og den unge portugiser takkede for tilliden ved at fordoble Atléticos føring.

Felix tæmmede på kanten af feltet en returbold og flugtede den i kassen.

Villarreal kom frem til adskillige afslutninger, men manglede altså hver gang den fornødne skarphed, og så endte det med en komfortabel Atlético-sejr.

/ritzau/

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...