• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Pilen peger mod England: Disse to klubber kæmper om Braithwaite

Foto: Getty Images

FC Barcelona vil af med Martin Braithwaite, skriver den spanske avis El Mundo Deportivo. Danskeren kom til klubben i slutningen af februar.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelona hentede Martin Braithwaite ind som brandslukker uden for transfersæsonen, og nu er der ikke længere røg på Camp Nou.

Derfor vil storklubben af med den danske landsholdsspiller i det forestående transfervindue, skriver El Mundo Deportivo.

Avisen skriver, at FC Barcelona forhandler om et klubskifte for Martin Braithwaite, og der er flere interesserede klubber. To af de varmeste bejlere er angiveligt Premier League-klubberne Everton og West Ham, og pilen peger mod England for Braithwaite, selv om der også er følere fra spanske klubber.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Brøndby lurer på Patrick da Silva

I sidste ende er bolden dog på Martin Braithwaites halvdel, og hvis danskeren ønsker sig en lang fremtid på Camp Nou, får han det. Han har nemlig fire år tilbage af sin kontrakt, og den kan han vælge at stå fast på.

Han har aldrig givet udtryk for andet end, at det er hans plan.

- Jeg er sikker på, at jeg bliver her i mere end fire et halvt år. Det er som jeg selv ser det. Lige nu ønsker jeg kun at spille og nyde det, samt at vinde titler med dette hold, for det er derfor, jeg er her, sagde danskeren til ESPN kort efter, at han havde skrevet under på kontrakten. 

Læs også:Arthur er væk: Barcelona indleder disciplinærsag mod brasilianeren

29-årige Martin Braithwaite har spillet 11 kampe for FC Barcelona siden sit skifte til storklubben, og han står noteret for en enkelt scoring. 

Læs også:Medier: Solgt Barca-stjerne nægter at spille Champions League
Læs også:Napoli-boss: Har ikke modtaget nogle bud på Koulibaly
Læs også:Bartomeu åbner op om Messis fremtid

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...