• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Avis: Champions League-finalen skal alligevel ikke spilles i Istanbul

Foto: Getty Images

Champions League-finalen skal muligvis spilles i enten Portugal eller Tyskland i denne sæson. Således skriver The New York Times, at UEFA vil flytte den store kamp ud af Istanbul.

Af gram

Hvis det ikke havde været for coronaviruspandemien, så skulle Champions League-finalen været blevet spillet i Istanbul i morgen aften.

I skrivende stund ser det ud til, at finalen først bliver spillet i slutningen af august. Og det bliver ikke i Istanbul alligevel, lyder det nu fra den amerikanske avis The New York Times. 

Læs også: Medie: På denne dato genoptages Champions League

Kan spilles i Lissabon
Ifølge avisen overvejer UEFA således en række andre stadioner til afviklingen af finalen. The New York Times har oplysningerne fra en unavngiven kilde, der har en insiderviden om UEFAs planer. 

UEFA vil angiveligt afholde et møde med repræsentanter for det tyrkiske fodboldforbund i næste uge, hvor man vil foreslå, at Tyrkiet kan få tildelt en fremtidig Champions League-finale i stedet. 

På grund af rejsebegrænsningerne i Europa i øjeblikket forventes det, ifølge The New York Times, desuden, at de fleste af de resterende Champions League-kampe vil blive spillet i den by, der bliver tildelt finalen. 

Ifølge den engelske avis The Independent ville de tyrkiske værter komme til at stå med et minus på kontoen efter finalen, fordi ingen fans har mulighed for at købe billet til kampen.

UEFA overvejer angiveligt både Lissabon og flere tyske byer til afholdelse af Champions League-finalen i denne sæson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...