• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

FC København-profils skifte til Serie A-klub afhænger af nordmand

Foto: Getty Images

Et italiensk Daramy-skifte afhænger lige nu af, om Milan kommer af med Jens Petter Hauge.

Af tipsbladet.dk

Mohamed Daramy kan være på vej til AC Milan, men før det kan ske, skal den italienske klub af med sin nuværende skandinaviske dribler. 

Det skriver B.T.

Det drejer sig om 21-årige nordmand Jens Petter Hauge. Hauge kom til Milan sidste år, men kan snart befinde sig i en ny klub ifølge avisen. 

Milan skulle lige nu være i forhandlinger med Frankfurt om et køb af nordmanden. Transferjournalisten Fabrizio Romano skrev i går på Twitter, at Milan havde afvist et bud på 6-7 millioner Euro, da klubben vil have 12 millioner for ham. 

Skulle det skifte komme på plads, hvilket ikke er urealisitisk, da Frankfurt angiveligt vil forsøge sig med et nyt bud, skulle Milan være interesseret i at erstatte Hauge med Mohamed Daramy. 

Daramy fik en fin start på den nye sæson, da han scorede i FCK's 2-2 kamp mod AaB.

Frankfurt har allerede hentet en anden skandinavisk offensivspiller i danske Jesper Lindstrøm. Du kan se hans første mål for sin tyske lige her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...